Pievienot anime

Jormungand (2012)

2
  • 4.7
    1
    2
    3
    4
    5
Valsts:  Japāna
Žanrs: Drama, mafija, ieroči
Tips: [TV] 12ep. 25.min.

Zēnam, kurš ļoti ienīst ieročus, nāksies plec pret plecu sadarboties ar cilvēkiem, kas izgudro, ražo, pārdod un izmanto ieročus. Viņš netaisās atriebties par saviem vecākiem, kuri nomira dēļ ieročiem, bet gan vēlās iznīcināt visus pasaules ieročus, izmantojot tos pašus ieročus. Pie tam neskatoties uz to, ka zēns ir pavisam jauns viņš apīrkojās ar ieročiem labāk nekā karavīri.

... Lasīt tālāk »

Vairāk

Kategorija: Anime

Valsts:Japāna
Žanrs: skola, komedija, romantika un ļoti daudz slimo izteicienu ecchi stilā!
Tips: [TV] 12ep. 25min.

Vienam puisim no zila gaisa nokrita nelaime un pat divas. Viņām sāka sekot un uzbrukt nezināmie monstri un viņam dzīvē parādījās miessargs, kādus vēl vajag pameklēt. Ikdienā nenormāls Otaku un ļoti pļāpīga meitene, bet kad vajag vicināt kulakus, tad no pretiniekiem nepaliek nevienas dzīvas vietas un veidojās "sarkanā jūra".
Pirmā sērija ir pievienota ONLINE.
... Lasīt tālāk »

Vairāk

Kategorija: Anime

Veidoja: Japānā
Žanrs: Romantika, Komēdija un dažviet itkā var manīt stringus.
Tips: (12 ep.) 25 min. [TV-1]

Apraksts: Tsubaki klasē ienāk jauns skolnieks. Meitenes, kura netaisās ne ar vienu kontaktēties, uzvedās ļoti dīvaini un starpbrīžos visu laiku guļ. Viņu sauc Urabe. Vienu dienu Tsubaki pagaršoja Urabes siekalas, ko tā bija atstājusi uz galda un pēc dažām dienām nolikās sporta stundā. Ārsti saka, ka nav ko uztraukties - vienkārši puika saaukstējas, bet Urabe apgalvo, ka Tsubaki -kunam tagad vajag katru dienu laizīt viņas apsiekaloto pirkstu savādāk vispār karoti noliks. Pie tā visa Tsubaki izdomāja atzīties Urabei mīlestībā, uz ko viņa atbildēja - Jā!

Pirmā epizode: Mistiskā draudzene X
: online
Otra epizode: Mistiskā saite: online
Trešā epizode: Mistiska mēģene: online
... Lasīt tālāk »

Vairāk

Kategorija: Anime

Ozs Bezarius, viens no četru erchercogu ģimeņu mantiniekiem, ir sasniedzis piecpadsmit gadu vecumu. Viņa dzīve, kas līdz šim ir bijusi bezrūpīga mainās brīdī, kad viņš nezināma iemesla dēļ tiek ieslodzīts cietumā, kas pazīstams kā "Abiss" un viņu izglābj "chain" vārdā Alise. Kā Alise ir saistīta ar šo notikumu, un ko gan no Oza vēlas organizācija "Pandora"?
... Lasīt tālāk »

Vairāk

Kategorija: Anime

Nosaukums: Another
Sāka raidit: 10.01.2012
Kategorijas: šausmene, mistika, skola

Režisors: Midzusima Tsutomu
Origināla autors: Ajatsudzi Jukito

Apraksts: Sakakibara ir parasts skolnieks, kuram baigi ātri nomira mamma un tētis visu laiku zuda komandējumos. Bez vecākiem puika ir aizgājis postā un nopēlinja slimību. Lai izveseļotos Sakakibara izdomāja aibraukt uz no putekļaina Tokio uz savas mātes pilsētu. Sakakibara nezinot vietējus noteikumus iepazinās ar Misaki Mei un pavisam drīz viņam klasē viens aiz otra sāka mirt klasesbiedri. Lai uzzināt kāds tam visam sakars un kas notika 26 gadus atpakaļ skataties aizraujošako 2012. gada anime šausmeni "Another". ... Lasīt tālāk »

Vairāk

Kategorija: Anime

« 1 2

Mini-chat

Profils

Pēdējais forumā

Anime TOP 5

Partneri

Statistika