Pievienot anime

Kobato

3
  • 5.0
    1
    2
    3
    4
    5

Sāsts ir par to kā jaukā un naivā Hanato Kobato nonāk uz zemes, ar misiju savākt un piepildīt pudeli ar cilvēku ciešanām! Un kā viņai iet ar šī uzdevuma izpildi. Viņa palīdz citiem, un no tiem iemanto citu cilvēku cieņu un pielūgšanu!
Tā kā Huligānis-san atvaļinājumā, izdomāju arī patulkot latviešu valodā! 

Vairāk

Kategorija: Anime

Gads: 2011
Mangaka: Tanigawa Nico
Žanrs: Komēdija, Skola, Shonen, Ikdiena

Apraksts:
Kuroki Tomoko ir  15 gadīga meitene. Viņa grīb kļūt populāra klasesbiedru un vienaudžu vidū, bet viņai traucē viņas kautrība! Mēs varēsim novērot viņas smieklīgu un dažreiz stuldu  ideju realizāciju.

Vairāk

Kategorija: Manga

Valsts: Japāna
Tips: ONA (52ep. 5min.)
Žanrs: Komēdija, čibi, politika, vēsture

Anime par valsts savienību ANO vai NATO (nemāku atšķirt). Galvenajās lomās ir pašas valsts un, protams, varoņus sauc tāpāt, ka valstis, ko tās attēlo. Sižets? Vēsture kopumā, kura sākās ar pirmo pasaules karu, kad Vācija uzbrūk Itālijai. (Fašistu un Nācistu sākumi) Kaut-gan animē tas ir parādīts daudz mīlīgāk un īsāk, nekā vēstures grāmātā, vēsture paliek vēsture un visi fakti ir ievēroti. Politiskais humors? Visticamāk, ka jā. Šīs anime, man likās interesants, jo te ir arī Latvija, kaut-gan to attēlo, ka vīrieti un tas var radīt apmulsumu. 

Vairāk

Kategorija: Anime



Izlaišanas gads: 2012
Žanrs: šauzmene, drama, komēdija
Tips: OVA (1ep.)

Apraksts: Stāsts ir par notikumiem, kas notika pirms seriāla. Par Mei māsu Misaki un par tās nāvi. Kā arī jūs uzzināsiet atbildi uz jautājumu: "Kāpēc Mei rokā bija lelle, kad viņa slimnīcā satika Sakakibaru Kouiči?"

Vairāk

Kategorija: OVA

Valsts:  Japāna
Žanrs: Drama, mafija, ieroči
Tips: [TV] 12ep. 25.min.

Zēnam, kurš ļoti ienīst ieročus, nāksies plec pret plecu sadarboties ar cilvēkiem, kas izgudro, ražo, pārdod un izmanto ieročus. Viņš netaisās atriebties par saviem vecākiem, kuri nomira dēļ ieročiem, bet gan vēlās iznīcināt visus pasaules ieročus, izmantojot tos pašus ieročus. Pie tam neskatoties uz to, ka zēns ir pavisam jauns viņš apīrkojās ar ieročiem labāk nekā karavīri.

... Lasīt tālāk »

Vairāk

Kategorija: Anime

Valsts:Japāna
Žanrs: skola, komedija, romantika un ļoti daudz slimo izteicienu ecchi stilā!
Tips: [TV] 12ep. 25min.

Vienam puisim no zila gaisa nokrita nelaime un pat divas. Viņām sāka sekot un uzbrukt nezināmie monstri un viņam dzīvē parādījās miessargs, kādus vēl vajag pameklēt. Ikdienā nenormāls Otaku un ļoti pļāpīga meitene, bet kad vajag vicināt kulakus, tad no pretiniekiem nepaliek nevienas dzīvas vietas un veidojās "sarkanā jūra".
Pirmā sērija ir pievienota ONLINE.
... Lasīt tālāk »

Vairāk

Kategorija: Anime

Veidoja: Japānā
Žanrs: Romantika, Komēdija un dažviet itkā var manīt stringus.
Tips: (12 ep.) 25 min. [TV-1]

Apraksts: Tsubaki klasē ienāk jauns skolnieks. Meitenes, kura netaisās ne ar vienu kontaktēties, uzvedās ļoti dīvaini un starpbrīžos visu laiku guļ. Viņu sauc Urabe. Vienu dienu Tsubaki pagaršoja Urabes siekalas, ko tā bija atstājusi uz galda un pēc dažām dienām nolikās sporta stundā. Ārsti saka, ka nav ko uztraukties - vienkārši puika saaukstējas, bet Urabe apgalvo, ka Tsubaki -kunam tagad vajag katru dienu laizīt viņas apsiekaloto pirkstu savādāk vispār karoti noliks. Pie tā visa Tsubaki izdomāja atzīties Urabei mīlestībā, uz ko viņa atbildēja - Jā!

Pirmā epizode: Mistiskā draudzene X
: online
Otra epizode: Mistiskā saite: online
Trešā epizode: Mistiska mēģene: online
... Lasīt tālāk »

Vairāk

Kategorija: Anime

Hi visiem, kas sēž zem Sakuras.

2012. gada pavasara sezona atklāšanā izdomāju pievienu vienu jauku lietiņu, ka Karaoke. Karaoke sadaļā, jūs varat dziedāt savas mīļākas anime dziesmas. Karaoke sadaļa tiks papildināta strauji. Tāpēc visi ejam iekšā un ievērtejam jaunu portāla Sakura piedāvajumu.

Sakura iedzied pavasarī!





Taisija
Japānā

Žanrs: piedzīvojums, drama, hentai
Tips: OVA (2 ep.), 30 min. (divi vienā)
Izlaida: no 25.02.1998 līdz 25.10.1998
Uzmanību! Anime satur erotiskās scenas un ir bez cenzuras.

Oburi un Sava iemīlas viens otrā un nolemj kopā pamest slepkavu arodu. Bet viņiem ceļā stāv Savas oficiālais aizbildnis - ciniskais inspektors Akai, kurš neatzīst kompromisus, un spēj savienot darbu policijā ar pasūtītu slepkavību organizēšanu...

... Lasīt tālāk »

Vairāk

Kategorija: Hentai

« 1 2 3 »

Mini-chat

Profils

Pēdējais forumā

Anime TOP 5

Partneri

Statistika