Pievienot anime

Es esmu nepopulāra, bet tā nav mana vaina/ Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui (2011)

2
  • 5.0
    1
    2
    3
    4
    5
Gads: 2011
Mangaka: Tanigawa Nico
Žanrs: Komēdija, Skola, Shonen, Ikdiena

Apraksts:
Kuroki Tomoko ir  15 gadīga meitene. Viņa grīb kļūt populāra klasesbiedru un vienaudžu vidū, bet viņai traucē viņas kautrība! Mēs varēsim novērot viņas smieklīgu un dažreiz stuldu  ideju realizāciju.

Vairāk

Kategorija: Manga

Žanrs: komēdija, romantika, skolas dzīve, shoujo
Valsts: Dienvidkoreja
Lielums: 3 nodaļas

Autors: Lee Yoo Jeong
Izdots: 1998.gadā


Apraksts: Seo-Ah ir klusa, pieticīga vidusskolniece, kura šķiet gandrīz nepieejama. Kādu jauku sestdienu pēc skolas Seo-Ah tiek ar varu aizvilkta uz "tikšanos" ar zēniem no kaimiņu vidusskolas, jo viena no meitenēm saslimst.
Liktenis viņai iedala "karaļa kārti" jeb Hwan, kurš ir pleibojs - ar labām manierēm, glīts, gara auguma, ar labu balsi. Seoh-Ah uzreiz atvadās un dodas mājās. Šis incidents aizskar Hwana lepnumu un biedē viņu. Tik tālu biedē, ka viņš nolemj atkal saredzēties ar Seo-Ah...

Vairāk

Kategorija: Manga

Rika

7
  • 5.0
    1
    2
    3
    4
    5
Žanrs: etti, romantika, skola, sjonen
Valsts: Japāna
Lielums: 9 nodaļas

Autors: Miyano Tomočika
Izdevums: Young Animal Arashi
Publicē: HZ

Vecuma ierobežojums: 14+

Apraksts
: Runa iet par puiku vārdā Nišizava Kazuja, kurš mācās otrajā klasē vidusskolā. Atšķirībā no savas mazās māsās, Rikas, viņš ir labs daudzās lietās. Viņš ir arī ātrākais skrējeis skolā. Viņam vecāki un pārējie cilvēki domā, ka viņš ir atbildēigs un paklausīgs puika. Kazuja liekas pilnībā labs cilvēks, bet viņām ir noslēpums, par kuru neviens nevar iedomāties. Katru dienu viņam patīk skatīties, kā pārģerbjas viņam māsa.

Uzmanību! PedoBear apmierināts! Mangā var redzēt bērnu pupus un sarunas par seksu un nepieklajigam lietām.

Tulkoju 1 nodaļu.

Vairāk

Kategorija: Manga

Nāves dievs Rjuuk izmet cilvēku pasaulē nāves burtnīcu. To pacēla Japānas labākais skolnieks. Viņš no sākuma netic burtnīcas spējās, bet vēlāk, kad izdomā izmēģināt to, saprot, ka viņam rokās ir spēcigakais ierocis pasaulē. Viņš izdomā izveidot jaunu pasauli, kurā nebūs noziedznieku un sāka rakstīt savā kladītē bezgalīgi daudz noziedznieka vārdus.
Tautā saprata, ka visus nosiedzniekus kāds slepkavo un nosauca viņu par "Kira", toties ne visi viņu atbalstija. Kira'm bija gan pēcnāceji, gan pretinieki. Un vinu no tiem pretiniekiem visi pazīst, kā "L", labākais detektīvs pasaulē. Neviens nezin īsto L vārdu, bet te palīgā nāk labākais Kira pēcnācejs Amana Misu, kurai arī ir Nāves brtnīca. Kurš uzvarēs L vai Kira?
To Jūs varēsiet uzzināt vienā no labakajiem Manga detektīviem pasaulē - "Nāves burtnīca".

Vairāk

Kategorija: Manga

Mini-chat

Profils

Pēdējais forumā

Anime TOP 5

Partneri

Statistika