Death note/ Naves burtnīca (2003)

5
  • 5.0
    1
    2
    3
    4
    5
Nāves dievs Rjuuk izmet cilvēku pasaulē nāves burtnīcu. To pacēla Japānas labākais skolnieks. Viņš no sākuma netic burtnīcas spējās, bet vēlāk, kad izdomā izmēģināt to, saprot, ka viņam rokās ir spēcigakais ierocis pasaulē. Viņš izdomā izveidot jaunu pasauli, kurā nebūs noziedznieku un sāka rakstīt savā kladītē bezgalīgi daudz noziedznieka vārdus.
Tautā saprata, ka visus nosiedzniekus kāds slepkavo un nosauca viņu par "Kira", toties ne visi viņu atbalstija. Kira'm bija gan pēcnāceji, gan pretinieki. Un vinu no tiem pretiniekiem visi pazīst, kā "L", labākais detektīvs pasaulē. Neviens nezin īsto L vārdu, bet te palīgā nāk labākais Kira pēcnācejs Amana Misu, kurai arī ir Nāves brtnīca. Kurš uzvarēs L vai Kira?
To Jūs varēsiet uzzināt vienā no labakajiem Manga detektīviem pasaulē - "Nāves burtnīca".

Info par Mangu:
Death Note/デスノート
Veidota:Japānā
Žanrs: trilleris, drama, mistika, sjonen
Daļu skaits: 13




Lejupielādēt:

Pārtraukums!




Atgriezties

Kategorija: Manga

Komentāri

Kopā: 5

Komentāru skaits: 5
12.03.2012 Pirmdiena 14:02

raksta:

XDD What I way to start of a morning! But I taoltly understand that manga-turned-anime becomes unknown-turned-super-popular. Gah! It gets me sometimes too DD: A lot of stuff I like just turns bleh after everyone talks about it like its gold. What??! A fan and don't own a single product?? How is that even possible? If only I am not living at home or else there will be boys screwing on my wall, damnit! :DDAnd there will always be a difference between an actual book and reading it off of the internet (take it sniff of new manga, it's soooo good!) XDOTL don't mind my long comment D:
_-Dokotrs-_
12.12.2011 Pirmdiena 01:03

_-Dokotrs-_ raksta:

Nekas, kas ir saistīts ar visiem Anime utt. mani neaizrauj, bet šis (Manga?) mani aizrauj, tā aizrauj, ka aizmirstu visu kas notiek reālajā dzīvē biggrin
Forša sajūta 15 min iedziļināties (nezinu kā nosaukt, manga? :D) un nedomāt par apkartējo, kas notiek wink
Brrr, nebūs grūti iztulkot 13 daļas,ja tu nevis vienu daļu, bet gan vienas daļas nodaļu tulko tik ilgi? Es sajuktu prātā wacko
H[o_0]LiGaN
12.12.2011 Pirmdiena 18:25

H[o_0]LiGaN raksta:

Pirmkārt, Manga ( まんが ) ir komikss tikai tas atšķirās no Eiropas ilustrēto noveļu uzdrukas ar zīmēšanas stilu un lasīšanas veidu. Eiropā raksta komiksus raksta no kreisā augšēja stūra uz apakšējo labo, bet manga no augšēja labā stūra uz kreiso apakšejo. Kā arī Komiksos katru sēriju notiek jauns sižets, bet Manga izklāsta sižetu uz 1 daļu un vairākam nodaļam.
...

Un tulkot nav tik sarežģīti. Man vienu lappusi iztulkot aizņem ap 20 min un tad atliek tikai ierakstīt to visu iekšā., bet nu rezultāts ir to vērts. ))
_-Dokotrs-_
12.12.2011 Pirmdiena 19:02

_-Dokotrs-_ raksta:

Agā, tāpēd dažreiz nesapratu, kā ir izmētāti tie notikumi biggrin Izrādās trādak jāskatās biggrin
Umm, Novele, nevis nevele. Trolololo biggrin
H[o_0]LiGaN
12.12.2011 Pirmdiena 19:26

H[o_0]LiGaN raksta:

Aha un kad lasi mangu kā žurnālu tad tur pa taisno 100-200 lpp iekšā un lopotips atrodās tur, kur parasti grāmātām ir īss apraksts.)))

Pievienot komentāru

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieiet ]

Mini-chat

Profils



Anime TOP 5

Statistika


    Lūdzu nobalso!
    Nobalso!


    Check PageRank
    Kopā Online: 1
    Viesi: 1
    Lietotāji: 0